نيكلا ساركوزي |
نيكولا ساركوزى روز جمعه در سخنانى در جمع ديپلوماتهاى مقيم پاريس كشورهاى اروپايى را به اعمال فشار بيشتر بر رژيم ايران فراخواند.
وى تأكيد كرد بايد رژيم ايران را وادار به تبعيت از خواست جامعه بينالمللى كرد.
به ایران زمین خوش آمدید Mo.Tahani@googlemail.com
نيكلا ساركوزي |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۱/۰۳/۱۳۸۸ ۰۵:۳۹:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: نيكلا ساركوزى كشورهاى اروپايى را به اعمال فشار بيشتر بر رژيم ايران فراخواند
عفو بينالملل نسبت به اعدام زندانيان سياسى در ايران هشدار داد | |||
سازمان عفو بينالملل با انتشار بيانيهيى نسبت به اعدام زندانيان سياسى در ايران هشدار داد. عفو بينالملل با اعلام اين که حبيبالله لطيفى، شهروند کرد ايرانى که به اعدام محکوم شده است، به سلول انفرادى مننقل شده، نسبت به اعدام وى در روزهاى آينده هشدار داده است. به نوشته عفو بينالملل انتقال زندانيان محکوم به اعدام به سلول انفرادى در ايران، معمولاً بيانگر آن است که زندانى چند روز ديگر اعدام خواهد شد. حبيبالله لطيفى، دانشجوى حقوقدانشگاه آزاد ايلام دو سال پيش از سوى بيدادگاه انقلاب سنندج و بدون حضور وکيل يا اعضاى خانوادهاش در پشت درهاى بسته به اتهام عضويت در گروه پژاک و ”محاربه“ به اعدام محکوم شد. يک سال بعد از صدور اين حکم دادگاه تجديدنظر نيز حکم اعدام اين شهروند کرد ايرانى را تاييد کرد. بر اساس اعلام عفو بينالملل وى حدود يک هفته پيش به سلول انفرادى منتقل شده و ممکن است ”هر آن“ اعدام شود. عفو بينالملل افزوده است، شيرکو معارفى، يک جوان کرد ديگر نيز، که در سقز به اعدام محکوم شده است، همچنان در ”سلول مرگ“ نگهدارى مىشود. |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۱/۰۳/۱۳۸۸ ۰۵:۳۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: عفو بينالملل نسبت به اعدام زندانيان سياسى در ايران هشدار داد
این موج، سر ولی فقیه را زیر آب خواهد کرد
منصور امان
احساس ناتوانی باند ولی فقیه در سرکوب جُنبش دموکراتیک از درماندگی پُر اُفت و خیز به پریشانی پایدار گُذر کرده است. صحنه به هم ریخته ای که باند مزبور به منظور آمادگی و مُدیریت بزنگاه بعدی رویارویی مُخالفان و مُنتقدان با خود (22 بهمن) به دُنبال می کشد، دریچه ای است که نیروهای بالقوه و بالفعل جُنبش اجتماعی به خوبی می توانند از طریق آن سرگردانی حُکومت در حساس ترین مقطع حیات خود را مُشاهده کُنند.
در همان حال که موضوع خارج ساختن فاکتور توده به پاخاسته از صورت مساله، مخرج مُشترک همه ی گرایشهایی به شُمار می رود که زیر خیمه ی آیت الله خامنه ای جمع شده اند، جدال پیرامون ارزان ترین راه به دست آوردن این مُهم، به شتاب در حال جُدا کردن سُفره ی آنها از یکدیگر است.
برای حُکومتی که تصمیم و چاره جوییهای آن در هر حال نسیه است و واقعی ساختن آنها به واکُنش مُخالفانش مشروط گردیده است، اختلاف درونی بر سر نوع سیاست و تدبیری که می بایست رویکردش را تنظیم کُند، می تواند به کلی به قُفل شُدن آن بیانجامد. این اتفاقی است که فقط سُخنان و پیامهای ناهمگون رهبران و پایوران حُکومت از رُخ دادن آن حکایت نمی کُند. در ژست آشتی جویانه یک دسته و در مُقابل، پُز "افراطی" دسته دیگر، بیش از آنکه بتوان جهتگیریهای مُختلف در یک طرح مُشخص سیاسی را مُشاهده کرد، قطعات چفت پازلی خودنمایی می کُنند که در کنار یکدیگر، تصویر پریشانی و بُن بست مجموعه را تکمیل می سازند.
با این ویژگی، باند ولی فقیه حتی برای آن دسته از "خودی" هایی که به فسخ شراکت خویش در قُدرت انتقاد و گله جدی دارند و آماده هستند برای هر چشمک و چراغی در راستای تصحیح آن، سند عُبور از بُحران صادر کُنند، نمی تواند طرف آینده داری برای مُعامله باشد. فقط - به لحاظ سیاسی - نزدیک بین ترین لایه های این طیف در مُقابل وسوسه شرط بندی روی اسب نیمه مُرده دستهایشان را بالا خواهند بُرد.
رهبران و سُخنگویان سیاسی و امنیتی حُکومت توضیح می دهند که چگونه هراس از به حرکت درآمدن دوباره جُنبش اجتماعی در یک وعده گاه دیگر تا مغز اُستخوان شان نفوذ کرده است. باند ولی فقیه از این پس فقط با لرزه تارهای عصبی اش تنظیم خواهد شُد، بدون آنکه قادر باشد به گونه مُتحد یا هر دسته به طور جُداگانه، به راه حلی برای آرام کردن خود و وضعیت دست بیابد.
موج نیرومندی که باند آدمکُش آقای خامنه ای را به این جزیره درماندگی و وحشت پرتاب کرده، هیچ فُرجه ای به آن نخواهد داد. این موج، سر پریشان ولی فقیه را زیر آب خواهد کرد.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۱/۰۳/۱۳۸۸ ۰۵:۳۶:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: این موج، سر ولی فقیه را زیر آب خواهد کرد
نصب عكس رهبر مقاومت در تهران |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۳۰/۱۳۸۸ ۰۶:۰۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: تصوير مسعود رجوى، به نشانه انقلاب و آزادى، در قلب تهران برافراشته شد
سید محمد خاتمی و ساختار شکنان
زینت میرهاشمی
ظفرمندان دیروز و یا رانده شدگان امروز، درمانده در فهم ساز و کار بحران انقلابی سعی می کنند مطالبات مردم به پا خواسته را، در چارچوب قانون اساسی ارتجاعی موجود، به بند بکشند و جنبش مردم را به جدال بین باندهای وابسته به حکومت محدود کنند. بر این گزاره مدافعان حفظ نظام، برای زنده کردن «عطوفت اسلامی» که آن را دستاورد خمینی می دانند، به گونه ای غیر نظاممند راهبردهایی طرح می کنند که کارایی ندارد. خیزشهای خیابانی همراه با شعارهای هدفمند آن، بار دیگر بر انگاره ای که دعوا را در هرم قدرت خلاصه می کند و مردم را نظاره گر می داند خط بطلان کشید. این رویدادها نشان داد که مجادله اصلی بین مردم و دیکتاتوری مذهبی است. آقای سید محمد خاتمی به درستی به «ساختار شکنی» قیامهای خیابانی اقرار کرده اما به دلیل دلبستگی بیش از حد به نظامی که خود از مدافعان و سازندگان آن بوده، فریبکارانه در «میزان» دست کاری می کند.
سرمقاله نویس روزنامه کیهان وابسته جناح ولی فقیه روز سه شنبه 30 دی، در حالی که حساب خاتمی را از عده ای دیگر جدا می کند، خطاب به «رجال بازی خورده» می نویسد:«هیچ خرجی هم ندارد جز یک برائت لفظی از جبهه استکبار و گروهکهای معاند و منافعی که در این فتنه نقش آفرینی اصلی را بر عهده داشتند. یک جمله بگویند ما از اینها برائت می جوئیم و پای قانون اساسی و ولایت فقیه – که آن را ضامن کشور در برابر دیکتاتوری و انحراف و کودتا معرفی کردیم – می ایستیم.» به همین دلیل آقای خاتمی بار دیگر بر مرز سرخ خود با گروهها و مردم ساختار شکن تاکید کرد.
آقای محمد خاتمی روز سه شنبه 29 دی در دیداری با بازداشت شدگان اخیر ادعا کرد که «بدنه اصلی معترضان به چارچوب قانون اساسی و روشهای مسالمت آمیز و اخلاق اعتراض سیاسی پایبندند». وی خواستار پایبندی حاکمیت به قانون و اخلاق شد. البته آقای خاتمی معلوم نیست این کمیت و کیفیت را با چه میزانی می سنجد. وی که به نتایج برامده از صندوق انتخاباتی، اعتراض داشت چگونه نظر مردم را زیر پوتینهای خونین گماشتگان ولایت سنجیده است.
آقای خاتمی گذشتن مردم از چارچوبهای قوانین حاکم را «شیطنت» تلقی کرده است. وی بار دیگر در برابر خواست مهم مردم، مبنی بر جدایی دولت از دین و نفی اصل ولایت فقیه، بر سازگاری مردم سالاری و دینی تاکید می کند. سید محمد خاتمی و همه کسانی که بند نافشان را به نظام ولایت فقیه بسته اند باید پنیه ها را از گوش خود در بیاورند و بدانند که رادیکالیسم جنبش مردمی در جهتگیری ضد استبدادی آن و در ستیزش با حکومت مذهبی و اصل ولایت فقیه است. در حالی که مضمون مبارزه ضد استبداد دینی است، این حکومت است که شکل مبارزه را به مردم تحمیل می کند. مطالبات مردم وقتی به خیابان کشیده شد، تنها خط کش حکومت برای اندازه گیری آن کافی نیست. تجربه مبارزات اخیر نشان داد که جنبش ضد دیکتاتوری در چارچوب جزمواره های دلسوزان نظام دینی جای ندارد. بر این گستره بدنه اصلی جنبش به دنبال شکستن ساختار ارتجاعی ولایت فقیه هستند و این موضوعی است که در دعوای فامیلی حاکمان جواب ندارد.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۳۰/۱۳۸۸ ۰۱:۳۱:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: سید محمد خاتمی و ساختار شکنان
مريم رجوي رئيس جمهور برگزيده مقاومت |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۹/۱۳۸۸ ۰۵:۰۶:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: طى مراسمى در شهر مانىآنوكسن فرانسه، «سالن تهران» با حضور خانم مريم رجوى و شهردار اين شهر افتتاح شد
جاسوس پروری ترویج خشونت بین مردم است
زینت میرهاشمی
تصاویر کنشگران خیزشهای خیابانی در روز عاشورا این بار گرفتار دستان سرکوبگران شده و برای شناسایی آنها ویژه نامه ای به نام «امین جامعه» توسط نیروهای انتظامی رژیم منتشر شده است. در این ویژه نامه، تعدای عکس از زنان و مردانی که به نوشته این ویژه نامه در تظاهرات روز عاشورا نقش داشته اند برای شناسایی درج شده است. نهاد امنیتی رژیم ار مردم تقاصای جاسوسی و همکاری در لو دادن آنها نموده است. به کارگیری شیوه های جاسوس پروری و استفاده از مردم جهت سرکوب مردم، ترویج خشونت بین مردم است که همواره مورد تنفر انسانهای شرافتمند بوده است.
پیدایی این گونه شیوه های غیر انسانی از بعد دیگر، نشان دهنده ناکفایتی دستگاه سرکوب حکومت در مهار خیزشهای خیابانی به دلیل گستردگی شرکت کنندگان و فروریختن سد ترس است.
روز دوشنبه 28 دی، اولین جلسه بیدادگاه رژیم برای محاکمه 5 نفر از دستگیر شدگان قیام روز عاشورا، در تهران برگزار شد. در این بیدادگاه 5 متهم به محاربه با خدا به اعترافهای اجباری و دیکته شده وادار شدند. دستگیریهای گسترده، شکنجه و تجاوز با هدف ایجاد رعب و وحشت و جلوگیری از خیزشها و قیامهای بعدی است. یکی از ویژگیهای هماوردطلبی مردم در برابر حکومت، صف آرایی دو طرف در روزهایی مشخص است. در حالی که جنبش مردمی خود را برای تسخیر خیابانهای تهران در روز 22 بهمن آماده می سازد حکومت استفاده از خشونت بی محابا را در شکلی علنی به کار می برد. در گرانیگاه برخورد با رویدادهای اخیر و مقایسه یا سه دهه سرکوب، یک نکته قابل توجه است. سرکوب و انجام شیوه های امنیتی در شرایط بحران انقلابی به دلیل مداخله و شرکت توده وار در خیزشهای خیابانی اثر خود را به عنوان ابزاری بازدارنده از دست می دهد.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۹/۱۳۸۸ ۰۵:۰۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: جاسوس پروری ترویج خشونت بین مردم است
شهر اشرف |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۸/۱۳۸۸ ۰۳:۵۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: كميته سركوب اشرف، بيش از سه ماه است از ورود هرگونه مواد سوختى جلوگيرى مىكند
تظاهرات حاميان مقاومت در واشنگتن- آرشيو |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۸/۱۳۸۸ ۰۱:۵۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: نداى همبستگى ايرانيان آزاده، با قيام سراسرى و مجاهدان اشرف، در كشورهاى مختلف جهان
مناظره تلویزیونی، دعوا سر لحاف ملا
لیلا جدیدی
نمایش مضحک "مناظره تلویزیونی" - ترفندی برای کشیدن مردم در روز 22 بهمن از خیابانها به جلوی جعبه مارگیری آقای ضرغامی - موضع اصلی را به دعوا سر لحاف ملا کشانده است. رژیم تصور می کند این نیز مانند گفتگوهای اتمی تا مدتها بسیاری را سرگرم حرفهای جنجالی خواهد کرد و بدینوسیله نفس تازه کرده و اهداف مخرب خود را پیش خواهد برد. اما از همان آغاز مشخص بود که این نمایش مسخره ظرف تازه ای برای دعواهای درونی می سازد و به پروژه شکست خورده دیگری تبدیل می شود.
مدافعان سینه چاک این پروژه برای کنار زدن دست رد مردم بر سینه خامنه ای و ولایتش اصرار دارند که این اقدام بنا به تاکید و سفارش وی صورت گرفته است. پوچ بودن این تلاش آنجا آشکار می شود که فرمانده انتظامی او در تهران که به تازگی کتک مفصلی هم از مردم نوش جان کرده، برای معترضین شاخ و شانه کشیده و به مجازات آنها "تا نفر آخر" تهدید کرده است.
اما ضرغامی ادعا می کند نظام "درونی و برونی" ندارد. این در حالیست که برخی از اصولگرایان مانند سعید ابوطالب، نماینده سابق مجلس ارتجاع امید دارد که مردم را از "حالتهای هیجانی و شعارهای رادیکال" دور کند. اسدالله بادامچیان، قائم مقام حزب موتلفه می گوید: "ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است." این ماهی مرده قرار است آرزوی کواکبیان، دبیرکل "حزب مردمسالاری" را هم که تصور می کند جانشینی برای "بی بی سی و صدای آمریکا" به وجود آمده، بر آورد.
باند مخالف، "مناظره تلویزیونی" را "پهن کردن سفره رایگان برای سورچرانی دیگران" می داند و روزنامه رسالت در سرمقاله خود آن را "نادیده گرفتن نتایج انتخابات و مقدمه چینی برای اغتشاشات خیابانی" ارزیابی می کند. گردانندگان این روزنامه می دانند نتیجه حاصله از پهن کردن این بساط، نه تنها جلوی گسترش اعتراضات مردم را نمی گیرد بلکه، با عدم توجه به خواست مردم و دستکم گرفتن هوشیاری جنبش، آن را تشدید هم می کند.
جالب توجه تر آنکه، کوثری، یک نماینده دیگر مجلس ارتجاع اعتراض می کند که چرا مردم ایران مانند مردم آمریکا و افغانستان به نتیجه انتخابات تمکین نمی کنند. وی با آوردن دو نمونه ی رسوای بوش و کرزای، به تقلب در انتخابات اعتراف می کند.
اما در افغانستان مردم نمی توانستند و در آمریکا رای دهندگان به این دلیل که موضوع بر سر خواستهای پایه ای ایشان نبود، نمی خواستند برخوردی جدی داشته باشند. در ایران اما مردم هم می توانند و هم می خواهند.
دعوای باندهای رژیم بر سر لحاف ملاست. ما برای آزادی همه زندانیان سیاسی، آزادی کامل و بی قید و شرط همه رسانه ها، حق اعتراض، اعتصاب، تشکل و برچیدن استبداد مذهبی به خیابانها می آییم.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۸/۱۳۸۸ ۰۱:۵۶:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: مناظره تلویزیونی، دعوا سر لحاف ملا
پارك لاله تهران |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۷/۱۳۸۸ ۰۶:۲۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: وحشت هراسآلود ماموران سركوبگر، نسبت به تجمع مادران شهدا در پارك لاله
شبیه سازی نقد آزاد از بُلندگوی تلویزیون دولتی
منصور امان
به مُوازات سانسور هیستریک منابع خبری مُستقل و نیز دستگیری و پیگرد روزنامه نگاران و تلاشگران پهنه ی گردش آزاد اخبار و اطلاعات، باند ولی فقیه دست به شبیه سازی فضای نقد آزاد از بُلندگوی تلویزیونی خود زده است.
برای حُکومتی که در هراس از شهروندان خود اعلام می کُند حتی از نامه های شخصی آنان نیز جاسوسی خواهد کرد، نمایش "مُناظره" و تحمُل دیدگاه دگر، فقط می تواند در قالب یک طرح امنیتی و با هدف گُمراه ساختن سوژه های مُخاطب خود مطرح باشد.
با این وجود، در حالی که گلوی یک طرف "مُناظره" برای جلوگیری از شنیده شُدن صدایش به شدت فشُرده می شود، واریته ی سفارشی آقای خامنه ای سووتفاهُم زیادی پیرامون شرایط واقعی کشور ایجاد نمی کُند. قانع کردن جُنبش اجتماعی به عدم اعتراض فعال، ترک خیابان و به جای آن چُرت زدن جلوی "سیما" ی آقای خامنه ای، به ابزاری بیشتر از یک دوربین، یک مُنتقد دست چین یا اهلی شُده و دو لباس شخصی (یکی در نقش صحنه گرم کُن و دیگری به عُنوان مجری) نیاز دارد.
حتی ابراز نارضایتی آقای احمدی نژاد و دوستان از ترفند مزبور و گله گُذاری از تبدیل شُدن خود به کرم قُلاب ماهی گیری رُقبا نیز نمی تواند کُمکی به جلب مُشتری برای این بساط بکند. تنها اُمیدی که برای کارگردانان نمایش باقی می ماند، به دام انداختن اقشاری است که به طور انحصاری از سوی گوبلزهای مکتبی تغذیه فکری می شوند که این نیز خود یک مُراد از پیش حاصل شُده است! حُقوق بگیران آقای خامنه ای برای انجام ماموریتهای خود نیاز فوق العاده ای به اقناع فکری و آن هم به صورت مجازی و از طریق "جعبه جادویی" ندارند و کماکان نقد مُعامله می کُنند.
نُکته اصلی در پس راه اندازی طرح امنیتی یاد شُده این واقعیت است که حُکومت به شیوه سابق نمی تواند با جامعه روبرو شود و آن را تحت سُلطه ی قهری و تبلیغاتی خود بگیرد. "مُناظره" تلویزیونی، واکُنش حُکومت به صف بندی جامعه در برابر خود و کمانه کردن تیرهایی است که به سمت آن شلیک می کُند.
باند ولی فقیه با این حرکت اعتراف کرده است که انحصار هدایت افکار توسُط وسایل ارتباط جمعی را از دست داده است و فقط به طور مشروط و با تنظیم سیاستهای خود با فاکتورهای دیگری که تحت کُنترُل آن نیستند، قادر به انتقال مفاهیم مطلوب خویش می باشد.
رقیب غول آسای ولایت، جامعه است؛ یک رسانه ی به جُنبش درآمده با آنتنهایی قوی تر از پارازیتهای خامنه ای – ضرغامی!
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۷/۱۳۸۸ ۰۶:۲۵:۰۰ بعدازظهر
دكتر صالح المطلك |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۶/۱۳۸۸ ۰۵:۱۰:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: دكترصالح المطلك: من رابطهام با مجاهدين خلق را نفى نمىكنم
طرح ترور و کُشتار در بارگاه ولی فقیه
منصور امان
دو روز پس از کشته شُدن یک اُستاد دانشگاه بر اثر انفجار تروریستی، پاسدار رحیم صفوی، سرکرده پیشین سپاه پاسداران و مُشاور کُنونی رهبر جمهوری اسلامی به وجود طرحی برای ترور و کُشتار ضربتی مُنتقدان و مُخالفان اعتراف کرد.
وی روز پنجشنبه در اصفهان خبر داد: "قرار بود تُندرویهای زیاده از حدی در این مُدت رُخ دهد" و همزمان منت گُذاشت که "رهبر" مانع از اجرای طرح مزبور شُده است.
آقای صفوی به این ترتیب روشن ساخته است که سیاست به کار بُردن مُشت آهنین علیه اعتراضهای مردُمی که رهبران و پایوران باند ولی فقیه در دو ماه اخیر به گونه شدت یافته تری از آن داد سُخن داده و خواستارش گردیده اند، به یک نقشه و راهکار مُشخص فراروییده و در بارگاه ولی فقیه مورد بحث و تصمیم گیری قرار دارد. اعدام خیابانی آقای علی حبیبی موسوی توسُط جوخه های ترور، حمله به دفترهای شُماری از روحانیون مُنتقد، تیراندازی به سوی آقای کروبی و نیز قتل انفجاری آقای مسعود علیمُحمدی به خوبی می تواند در چارچوب مورد اشاره آقای صفوی یعنی "تُند روی زیاده از حد" جای بگیرد.
اگرچه به ظاهر چنین می نماید که انگیزه وی از طرح این موضوع، اشاره به اعتدال آقای خامنه ای و "خارج" نشُدن او از "عدالت" است اما پیام اصلی این سُخنان را در بین سطرها می توان خواند. پاسدار صفوی با بالقوه نشان دادن گُزینه "تُندروی" یا به بیان روشن تر، سرکوب افسارگُسیخته ی رسمی و غیر رسمی، جبهه ی مُنتقدان و مُخالفان را در برابر انتخاب سناریوهای تصویر شُده از جانب خود گُذاشته است. او به طور مُستقیم آنها را دعوت به تسلیم یا روبرو شُدن با وضعیت قرمز و فوق العاده ای می کُند که به گونه مادی و نقد روی میز قرار دارد و گویا تاکُنون فقط به دلیل "رافت رهبری" اجرایی نشُده است.
آقای صفوی با بازی ناشیانه "پُلیس خوب، پُلیس بد"، مُشت باند نظامی – امنیتی و طرحهای جُنون آمیز و تبهکارانه آن را برای نجات خود باز کرده است. او به روشنی توضیح داده است که چگونه ارابه جنگی اسقاط شُده آیت الله خامنه ای در سرازیری پرتگاه، شتاب گرفته و گرد وخاک به پا می کُند.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۶/۱۳۸۸ ۰۵:۰۸:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: طرح ترور و کُشتار در بارگاه ولی فقیه
عفو بينالملل خواستار لغو اعدام زندانيان سياسي ايران شد |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۴/۱۳۸۸ ۰۳:۵۶:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: عفو بينالملل با صدور بيانيهيى از رژيم آخوندى خواست حكم اعدام زندانيان سياسى
آنها به دانشگاهیان شلیک می کنند
جعفر پویه
بمب گذاری در قیطریه و قتل مسعود علی محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران باعث گمانه زنیهای زیادی شد. در حالی که سایتهای علمی و همچنین سایت دانشگاه تهران تخصص علی محمدی را ذرات بنیادین اعلام می کنند، منابع نزدیک به رهبر و ولی فقیه رژیم اصرار دارند که او یکی از دانشمندان اتمی بوده است. جالب اینجاست که سازمان انرژی اتمی رژیم نیز هر نوع وابستگی و یا ارتباطی با علی محمدی را تکذیب کرده است.
همنوا با ارکستر حکومتی در دانشمند هسته ای اعلام کردن علی محمدی، روز گذشته (چهارشنبه) علی لاریجانی، رییس مجلس آخوندها از تریبون خود اقدام به موضعگیری کرد. همه تلاش لاریجانی در راستای آن بود که دخالت عوامل حکومت در این ترور را رد و آن را به مخالفان سیاسی و کشورهای بیگانه نسبت دهد. وی گفت: "بعد از ناکامی در همه روشها، به حذف فیزیکی دانشمندان هسته ای روی آوردند اما خواهید دید که این اقدامات تروریستی نیز نتیجه ای نخواهد داشت و ملت ایران با اراده محکم تر از دستاوردهای هسته ای کشور صیانت خواهد نمود."
لاریجانی در حالی اینگونه موضعگیری می کند که اکثر کارشناسان و آگاهان سیاسی نتیجه این ترور را برقراری جو رعب و وحشت توسط رژیم در جامعه می دانند زیرا رژیم قصد دارد از جوی که می سازد جهت سرکوب وسیع جنبش مردم و همچنین مرعوب کردن رهبران مخالفان استفاده کند. در همین رابطه لاریجانی در ادامه حرفهایش در روز گذشته گفت: "شاید تصور می کردند که با توجه به برخی مشاجرات داخلی، مجال برای چنین اقداماتی یافته اند."
هرچند آنچه در داخل کشور می گذرد مجادلات سیاسی نیست بلکه، بحران تمام عیاری ست که سرتا پای رژیم را فرا گرفته است اما اشاره لاریجانی به همین مجادلات و ناتوانی رژیم در کنترل آن خود می تواند گویای بخشی از علت این ترور باشد. لاریجانی در ادامه گفت: "لازم است مباحثات سیاسی به فرصت دیگری موکول شود و در شرایط کنونی، جناحهای حکومتی باید تمام مسایل غیر از منافع و امنیت ملی به کناری بگذارند و همپای ملت و رهبر معظم انقلاب در تقابل با بیگانگان و ضد انقلاب سنگر بگیرند."
این نتیجه گیری می تواند استفاده رژیم درمانده ولی فقیه از دست زدن به ترور یکی از دانشگاهیان را توجیه کند. استاد دانشگاهی که رشته تخصصی او هیچ ربطی به فیزیک هسته ای ندارد و ارتباط او با دم و دستگاه امنیتی و کنترل کننده سازمان انرژی اتمی زیر سووال است ترور می شود و عوامل رژیم با دانشمند اتمی اعلام کردن او و اتهام ترور به دیگران و وحشت آفرینی خواستار به هم آوردن شکاف در راس حکومت می شوند.
سنگر ساختن لاریجانی از ولی فقیه درمانده رژیم و درخواست از جناحهای حکومتی برای کنار گذاشتن اختلافات و تقابل با "بیگانگان و ضد انقلاب" از این موضع، انگیزه مرتکب شوندگان ترور را بیشتر عیان می کند.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۴/۱۳۸۸ ۰۳:۵۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: آنها به دانشگاهیان شلیک می کنند
آزادي مادران شهداي قيام |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۳/۱۳۸۸ ۱۰:۳۰:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: تمامى مادران شهدا و دستگيرشدگان قيام سراسرى پس از 72ساعت مقاومت و پايدارى آزاد شدند
انگشت اتهام به سمت کی؟
زینت میرهاشمی
روز سه شنبه 22 خرداد آقای مسعود علی محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران و یک متخصص اتمی در قیطریه تهران ترور شد. تا لحظه نگارش این سطور، با توجه به شیوه ترور و سابقه اعمال تروریستی رژیم، به ویزه نحوه پخش خبر مربوط به این ترور از بلندگوهای دولتی و موضع گیری شتابزده حکومت، انگشت اتهام به سمت حکومت نشانه رفته است.
رسانه های تبلیغی رژیم این ترور را به سازمانهای مخالف و در آخر به آمریکا و اسرائیل نسبت دادند. سازمان مجاهدین خلق طی اطلاعیه ای نسبت دادن این قتل به این سازمان را «کذب محض» خوانده و اعلام کرد که این ترور هیچ ارتباطی با سازمان مجاهدین خلق ایران ندارد.
در پی متهم شدن آمریکا و اسرائیل به این قتل، وزارت خارجه آمریکا، ادعای جمهوری اسلامی در این مورد را «مضحک و بی معنی» اعلام کرد.
این استاد دانشگاه از امضا کنندگان حمایت از کاندیداتوری میرحسین موسوی در مقابل احمدی نژاد بود و از استادانی بوده که حمله اراذل و اوباش بسیجی به کوی دانشگاه را محکوم کرده بود.
ترور این متخصص اتمی با توجه به تبلیغات مسخره رژیم، این احتمال که رژیم با شیوه تولید بحران به تشدید جو سرکوب و خفقان بپردازد را تقویت می کند. از طرف دیگر تروز بعضی از طرفداران جناح مقابل احمدی نژاد سبب بالا رفتن هزینه برای این گروه از نخبگان مخالف باند امنیتی نظامی حاکم می شود.
دانشجویان دانشگاه فیزیک تهران در مورد ترور دکتر مسعود علی محمدی بیانیه ای منتشر کردند که طی آن نسبت به دروغ سازی در ترور این استاد هشدار داده اند.
شاگردان دکتر مسعود علیمحمدی در بیانیه خود می نویسند:«جای تاسف است در زمانی که دوستان و شاگردان دکتر علیمحمدی در شوک خبر ترور ایشان به سر میبرند، خبرگزاریهای وابسته به جناحهای مختلف، شروع به شایعهپراکنی در رابطه با ابعاد ترور ایشان کردند.»
در پایان بیانیه دانشجویان آمده است که:«آنچه مسلم است نظرات و دیدگاههای سیاسی ایشان شفاف و واضح است و سخنرانیهای ایشان در وقایع پس از انتخابات، تاییدی بر این امر است.»
بدین ترتیب تاکتیک تبلیغاتی دستگاه دروغگوی ولی فقیه در همان ساعات اولیه پس از ترور شکست خورد و اکنون این عوامل خامنه ای هستند که بر صندلی اتهام نشسته اند.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۳/۱۳۸۸ ۱۰:۲۷:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: انگشت اتهام به سمت کی
قيام عاشورا در تهران |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۲/۱۳۸۸ ۰۹:۱۰:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: واشينگتن تايمز خواستار حذف نام سازمان مجاهدين خلق از ليست تروريستى آمريكا شد
ارکستر خشونت، نشانه بحران در هرم قدرت
زینت میرهاشمی
از ریز و درشت، عمامه دار و بدون عمامه، از پاسداران دخمه های غبار گرفته ارتجاع تا حافظان برج و باروی ولی فقیه، نواختن سازی را شروع کرده اند که پایان آن را با وعده بریدن زبان، جدا کردن سر، کشتار و سرانجام بردن سرها بر چوبه های دار نوید می دهند. نمایش سریالی که برای التیام زخمهای ولی فقیه و شرط بندی روی برد او به راه افتاده، نشان دهنده بی اعتباری ولی فقیه در میان روحانیت و افراد موثر در هرم قدرت است. این یکی از علایم شکاف غیر علاج در میان پایوران رزیم است.
روز دو شنبه 21 دی، غلامحسین اژه ای که از جلادان به نام است در مقام دادستان کل کشور طی نامه ای از دادستان تهران تقاضای «برخورد قاطعانه» با «عوامل فتنه گر» شد. طوماری از طرف تعدادی از ملاها برای تنبیه محاربان جمع اوری شده است. تعدادی از گماشتگان رژیم در مجلس، هفته گذشته خواهان اجرای حکم «محاربان» در مدت 5 روز شدند. آیت الله صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه رژیم، مردم را تهدید کرد و گفت از این به بعد آنها حکم مجازات «محارب» را دارند. اما رهبر ارکستر وظیفه رهبری خود را در این نمایش خشوت آمیز به درستی انجام داده است. آیت الله خامنه ای وحشیگری اوباشان، چماقداران و بسیجیان را «خشمی طبیعی» دانسته و آنها را در اجرای خشونت تشویق می کند.
نوازندگان ارکستر خشونت همه از «محارب» و مجازاتهای اسلامی حرف می زنند گویا برای اولین بار است که این گونه مجازاتهای وحشیانه و غیرانسانی اجرا می شود. نسلی که در شرایط کنونی علیه استبداد شوریده است، با نسلی که کشتار سالهای دهه 60 و جنایتهای سه دهه گذشته را در سینه خود حک کرده پیوند تنگاتنگی دارد. این را می توان از تشابه شعارهای این روزها با شعارهایی که در جریان انقلاب ضد سلطنتی داده می شد به خوبی درک کرد. اگر چه حکومت همه ابزارهای سرکوب و کشتار را در دست دارد؛ اما این گونه نمایش به راه انداختن برای تایید و تقویت ولی فقیه در اجرای سرکوب، نشانگر در هم ریختگی و بحران در هرم قدرت است.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۲/۱۳۸۸ ۱۲:۴۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: ارکستر خشونت، نشانه بحران در هرم قدرت
مريم رجوي رئيس جمهور برگزيده مقاومت |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۱/۱۳۸۸ ۰۸:۱۵:۰۰ بعدازظهر
پيام رهبر مقاومت به مناسبت روز عاشورا |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۱/۱۳۸۸ ۰۸:۱۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: واكنش جنونآميز رژيم آخوندى نسبت به درج پيام رهبر مقاومت
برای جمهوری اسلامی روزهای سیاه دیگری در راهند
لیلا جدیدی
اگر چه خامنه ای با تمام نیرو تلاش می کند از پیشروی "میکرب" شکاف در حکومت خود جلوگیری کند و برای تحقق آن همزمان بین روضه خوانی و دروغگویی در نوسان است اما امروز ما شاهد نه شکاف بلکه، به واقع خرد شدن هستی شکننده رژیم او شده ایم.
خامنه ای در دیداری در قم ضمن حماسه خواندن تظاهرات نمایشی 9 دی از سران سه قوه ارتجاع خواست تا وظایف خود را در برابر "مفسدان" و "اغتشاش گران" به خوبی انجام دهند و حکم داد که افراد فاقد مسوولیت در قضایا دخالت نکنند.
اما در برابر نگاه وی سلسله اتفاقاتی می افتد که نشان می دهد دم و دستگاه او به روغن سوزی افتاده است و حنایش دیگر رنگی ندارد.
از یک سو آقای کروبی پس از عدم اقدام جدی تیم محافظت خود، آنان را مرخص کرد و گفت محافظینی که "اختیار لازم" را ندارند، بی فایده اند. او با این کار فاصله ی بیشتری از حکومت گرفت.
از سوی دیگر، اختلاف و شکاف بین اصولگرایان با انتقادات شدید علی مطهری، عضو فراکسیون اصولگرای مجلس ارتجاع و حمید رسایی، نماینده حامی احمدی نژاد علیه باندهای یکدیگر بالا گرفت. به طوری که حمید رسایی بیانیه موسوی را منشا "آشوب و فتنه" خواند و مطهری نیز علاوه بر "رهبران جنبش سبز"، خود او و احمدی نژاد را هم "منشا فتنه" خطاب کرد. البته پیشتر، سینه چاکان رژیم مانند روح الله حسینیان، طرحی را تقدیم مجلس کردند که به موجب آن متهمانی که توسط دادگاه محارب شناخته شوند، برای درخواست تجدید نظر تنها ۵ روز فرصت خواهند داشت. اینجا نیز منتقدان دولت و برخی از نمایندگان مجلس به نقشه مزبور اعتراض کردند.
در تازه ترین رویداد، در گزارش کمیته ویژه مجلس ارتجاع در رابطه با کهریزک، سعید مرتضوی مسوول انتقال بازداشت شدگان به کهریزک معرفی شده است. هیات تحقیق میگوید که با ۶۰ زندانی که از کهریزک به آنجا منتقل شده بودند گفتوگو کرده است. زندانی شدن ۱۴۷ نفر در یک مساحت کم، عدم وجود تهویه، فقدان آب و غذای مناسب، شنیدن فحشهای رکیک، کلاغپر رفتن همراه با ضرب و شتم، همجواری با اراذل و اوباش و تحقیر، شکایت مشترکی بوده که اکثر این زندانیان بیان داشتند.
این گزارش اگر چه فاقد بسیاری از واقعیتهای تکانده دهنده دیگر است اما ضربه بهنگامی است که به بدنه حاکمیت می خورد.
وضعیت کنونی رژیم و به روز سیاه نشستن آن، یکی از مهمترین دستاوردهای مقاومت مردم ایران است. مقاومت، ایستادگی و اتحاد، روزهای سیاه دیگری را برای جمهوری اسلامی در چشم انداز دارد.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۱/۱۳۸۸ ۰۸:۱۰:۰۰ بعدازظهر
تروریسم دولتی علیه شهروندان، آخرین ذخیره خامنه ای و همدستان
منصور امان
باند ولی فقیه در واکُنش به ناتوانی در سرکوب جُنبش گُسترده اجتماعی، به طور رسمی به برقراری رژیم ترور و وحشت روی آورده است. سووقصد به جان حُجت الاسلام کروبی از یک سو و زمینه چینی برای اعدام دستکم 5 زندانی از سوی دیگر، خزیدن سیاست تروریسم دولتی علیه شهروندان به مرکز استراتژی عُمومی حُکومت را پیام می دهد.
باند نظامی – امنیتی آقای خامنه ای پس از 6 دی (تظاهُرات روز عاشورا) تدارُک برای حرکت روی این ریل را آغاز کرد. فراخوان پی درپی رهبران و پایوران آن به قتل و کُشتار مُخالفان و مُنتقدان، نشانه روشنی از در دستور کار قرار گرفتن قهر خونین و تلاش برای مهار بُحران با تور اختناق بود.
کیفیت جدید در سیاست کهنه ی حُکومت، گُذاشتن یک ریل دیگر سرکوب در کنار اعمال قهر دولتی (پُلیس، زندان و دستگاه قضایی) است. اشاره مقامهای رسمی به "به میدان آمدن مردُم" و "سر آمدن کاسه صبر" آنها، همزمان با آنکه بازوی اجرایی این تدبیر را مُعرفی می کُند، محمل ایدیولوژیک – سیاسی آن را نیز تراشیده است.
این امر می تواند شرکت مُستقیم گُماشته های رده بالای محلی پاسداران و وزارت اطلاعات در اُستان قزوین در حمله به محل اقامت آقای کروبی و تلاش مُسلحانه برای قتل وی را توضیح دهد. عدم تلاش حُکومت برای عادی سازی این حمله از طریق چیدن گردانندگان اصلی آن در پُشت صحنه، یک دلیل بیشتر برای رسمیت یافتن و به سیاست جاری تبدیل شُدن راهکار ترور و وحشت پراکنی را ارایه می کُند.
آقای خامنه ای و همدستان، تدبیر خود را با هر میزان عربده، چُماق و تپانچه کشی هم که آرایش ترسناک دهند، این واقعیت را نمی توانند پنهان کُنند که راه حل گانگستر مابانه آنها محصول شکست دستگاه مُتعارف سرکوب در برابر امواج خُردکُننده مُبارزه و مُقاومت جُنبش اجتماعی است. مفهوم دیگر این وضعیت، از هم پاشیده شُدن شالوده های اصلی سرکوب است که "نظام" طی بیش از سه دهه با سرمایه گُذاری کلان پی ریخته و ساختار سیاسی خود را بر آنها اُستوار کرده است.
روی آوردن حُکومت به مُحاکمات و اعدامهای صحرایی و تروریسم هدایت شُده ی دولتی، نشانگر فرو رفتن آن تا گردن در وضعیت فوق العاده و خارج از نُرم و پیش بینیهای معمول خود است. آیت الله خامنه ای و شُرکا آخرین ذخیره توان جنایتکاری خویش را در لبه پرتگاه به محک امتحان گُذاشته اند؛ این نُقطه ی بی ثبات، قوی ترین سنگر برای مُنصرف کردن کسانی که آنها را تا اینجا عقب رانده اند، نیست.
آرشیو فراسوها
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۲۰/۱۳۸۸ ۰۱:۵۶:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: تروریسم دولتی علیه شهروندان، آخرین ذخیره خامنه ای و همدستان
عفو بينالملل خواستار لغو حكم اعدام 5تن از دستگيرشدگان قيام عاشوراى حسينى، توسط رژيم آخوندى شد
عفو بين الملل در باره اعدام قيام كنندگان عاشوار هشدا ميدهد |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۱۹/۱۳۸۸ ۰۹:۰۹:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: عفو بينالملل خواستار لغو حكم اعدام 5تن از دستگيرشدگان قيام عاشوراى حسينى، توسط رژيم آخوندى شد
تظاهرات دانشجويان دانشگاه ملي - آرشيو |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۱۹/۱۳۸۸ ۰۹:۰۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: تجمع اعتراضى بيش از 800تن از دانشجويان دانشگاه ملى
تشدید خشونت علیه جنبش حق طلبانه مردم
زینت میرهاشمی
روز دوشنبه 14 دی، تعدادی از مجلس نشینان طرح دو فوریتی برای کشتار مخالفان ارائه دادند. 26 نفر از امضا کنندگان این طرح خواستار کوتاه کردن زمان رسیدگی به پرونده کسانی که جرمشان محاربه با خدا است شدند و پشنهاد دادند که آنها در ظرف 5 روز اعدام شوند. اجرای حکم کسانی که «محارب» شناخته شوند 20 روز است. بعد از حرکتهای اعتراضی خیابانی در روزهای تاسوعا و عاشورا، شیفتگان ولایت و وابستگان به بارگاه جنایت، از بلندگوهای دولتی استفاده کرده و از همه ابزار و زورشان برای ترویج خشونت و قلع و قمع مخالفان استفاده کردند.
بیچاره ولی فقیهی که برای سر پا نگاه داشتن معبد ویرانه اش بعد از سه دهه قدرتمداری، باز به فکر اضافه کردن چوبه های دار و اعدامهای صحرایی مانند روزهای ابتدای به قدرت رسیدن حکومت افتاده است. دفاع از خود خشونت محسوب نمی شود و خشونت کننده حکومت و در راس آن ولی فقیه قرار دارد که خشونت را تولید و باز تولید می کند.
وزیر اطلاعات رژیم روز دوشنبه ارتباط با 60 بنیاد و موسسه خارجی را برای ایرانیان جرم محسوب کرده است. همچنین ارتباط با شبکه های اینترنتی و سازمانهای «برانداز» جرم محسوب می شود.
سخن پراکنیهای گماشتگان ولایت در روزهای اخیر نشان دهنده آرایش نیرو بین دو طرف است. مردم با قیام خود در روزهای تاسوعا و عاشورا با شعارهایشان آشکارتر از هر زمان مطالبات خود را مطرح کردند. مطالباتی که استبداد را با همه قد و قواره اش به چالش می کشد و آن را نفی می کند. از طرفی دیگر رژیم هراسناک از تکرار صحنه های خشم مردمی، خود را برای یک سرکوب گسترده و خلاصی از جنشی که آرامشش را بر هم زده است، آماده می کند. یک طرف یا همه ابزارهای سرکوب، جنایت، تجاوز و قدرت دولتی و طرف دیگر با دستانی خالی خیابان را با شعارها و اراده اش برای تغییر تسخیر می کند. مرحله پیش رو رویارویی این دو نیرو است. بی شک تحربه تاریخ نشان داده است که برج و باروی دیکتاتوری با قیام متحد مردم فروخواهد پاشید.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۱۹/۱۳۸۸ ۰۹:۰۰:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: تشدید خشونت علیه جنبش حق طلبانه مردم
30تن از نمايندگان پارلمان عراق، رژيم ايران را اشغالگر خوانده و مذاكره با متكى را رد كردند
پارلمان عراق |
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۱۸/۱۳۸۸ ۰۳:۳۷:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: 30تن از نمايندگان پارلمان عراق، رژيم ايران را اشغالگر خوانده و مذاكره با متكى را رد كردند
ترس و وحشت حسینیان یا استعفا
جعفر پویه
روح الله حسینیان، یکی از بیشمار جانیان و جنایت پیشگان رژیم روز گذشته (پنج شنبه) از نمایندگی مجلس آخوندها استعفا داد. آخوند حسینیان که با نام مستعار "خسرو" سالها در وزارت بدنام اطلاعات رژیم به توطئه و طراحی قتل دگراندیشان مشغول بود، بعد از مرگ سعید امامی، یکی از همپالکیهای خود در سخنرانیهایش وی را شهید خواند و از او تجلیل کرد. حسینیان یکی از جانیانی است که در هر کجا که رژیم او را به کار گمارده چیزی غیر از قتل، کشتار و توطئه و جنایت از خود برجا نگذاشته است.
او در استعفا نامه خود نوشته است: "من خود را موجودی شکسته خورده و سرخورده میبینم وقتی میبینم ریاست کمیته دفاع مجلس یکی از فتنهگرانی است که از بانیان اتهام تقلب در انتخابات بود."
هرچند بسیاری این بخش از استعفای او را اشاره به محتشمی پور، رییس "کمیته دفاع از مردم فلسطین" مجلس می دانند اما ناگفته پیداست که اعتراضات پرقدرت مردم در خیابانها و جهت گیری شعارها به سوی راس نظام آنچنان ترس و وحشتی در دل جانیان و قاتلان فرزندان مردم انداخته است که آنها را وادار به حرکاتی غیر قابل پیشبینی کرده است. برملا شدن گزارش هیات تحقیق مجلس در مورد کهریزک و مقصر اصلی دانستن مرتضوی در این مورد حسینیان را وادار به واکنش کرده است. او در استعفای خود مینویسد: " بسیاری از تصمیمات را نمیفهمم، بسیاری از رفتارها را سوراخ کردن کشتی انقلاب میدانم، ... مطمین هستم که با مرگ سیاسی یا جسمانی حقیری مانند من نه بر دامن کبریایی ولایت گردی خواهد نشست نه از روند انقلاب خواهد کاست."
کاملن مشخص است که مرگ سیاسی و یا جسمانی ای که به گمان حسینیان در انتظار مرتضوی است، ته دل او را نیز خالی کرده است. او این عمل را سوراخ کردن کشتی رژیم می داند و برای دانستن آن خود را به نفهمی می زند. اما ناگفته پیداست که بن بست پیش روی رژیم و ترس حسینیان از قربانی شدن امثال خود، او را وادار به عکس العمل کرده است. و به همین دلیل خود را "شکست خورده و سرخورده" اعلام می کند. البته او وحشت زده و نگران را از قلم انداخته است زیرا فریاد جوانان و زنان و مردان در خیابانها که رژیم را در مقابل شهامت و شجاعت خود به زانو درآورده اند را شنیده و از عاقبت کار خود نگران است. او از کسانی است که در روزهای قبل طرح دو فوریتی کاهش مهلت فرجام خواهی محکومان به اعدام به اتهام محاربه از 20 روز به 5 روز را در قالب طرح دو فوریتی به مجلس ارایه داد. در این باره بهترین حرف را همریش او مطهری در مجلس آخوندها زد که گفت: "حسینیان علاقه خاصی به اعدام دارد. زمانی که ایشان قاضی بود، حکمهای اعدام بسیاری صادر می کرد."
در رابطه با استعفای حسینیان، محمد دهقان، یکی دیگر از نمایندگان مجلس گفت: "اگر اعتراض حسینیان به محتشمی باشد باید دید که لاریجانی، رییس مجلس در این زمینه چه تصمیمی میگیرد. بین آقای محتشمی و حسینیان قطعا باید حسینیان انتخاب شود."
و اینگونه نشان داده می شود که در داخل مجلس نیز درگیری شروع خواهد شد و فرصت داده شده به حسینیان برای طرح دلایل استعفای خود از تریبون مجلس، آغاز جنگی جدید بین باندها در قوه مقننه رژیم است. از سوی دیگر بعضی از عناصر باند نزدیک به دولت سعی می کنند تا درگیری را به صورت علنی به مجلس نیز بکشانند تا تهدیدی برای هیات تحقیقی که یکی از دژخیمان وابسته به ولی فقیه را مقصر اصلی کهریزک دانسته باشد و اینگونه از آنها زهر چشم بگیرند و یا وادار به سکوت کنند.
ترس و وحشت سر تا به پای کار به دستان رژیم را در بر گرفته است. موقعیت ولی فقیه رژیم بسیار متزلزل و وابسته های به او نیز به فکر چاره افتاده اند. آنها چاره کار را سرکوب بیشتر و قتل و کشتار مردم می دانند. شهامت و شجاعت جوانان دلیر حاضر در خیابان از قبل به آنان گفته است که اینگونه تصمیمات کارساز نبوده و هیچ دردی از دردهای بی درمان ولی فقیه و رژیم درمانده او را درمان نخواهد کرد.
ارسال شده توسط M Tahani در ۱۰/۱۸/۱۳۸۸ ۰۳:۳۵:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: ترس و وحشت حسینیان یا استعفا
در تکثیر مطالب درج شده در این وب لاگ بکوشید، دوستان و اقوامتان را تشویق به خواندن مطالب درج شده در این وب لاگ نمایید
Mo.Tahani@googlemail.com
faryadashena@googlemail.com